1

Skyddsskydd för zte blade vec 4g

Ett bra skärmskydd av den smarphones måste undvika any typ av strejk och rubbning till vår skärm, men i sin tur måste se ut som om den är installerad. Det kan verka lätt,Repad ndast av den diamanten det är väldigt komplicerat att det är,och endast en god en skärmsläckare av kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon.info vi är som sok Bästa rabatter du har letat efter i skärmsläckare I följande lista vi visar dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den zte blade vec 4g

De bästa skärmsläckarna för zte blade vec 4g

Vad är härdat glas?

Det är möjligt som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och genomskinligt material och är därför ideal för att ge mer skydd åt din skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas delar, fragmenterar det delar i små och hårda i stället för det vanliga skärvor skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att på ett glasskydd , undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest svåra och ömtåliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Ett problem det mest ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De skyddsmedel med kvalitet, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller rester som blir fläckar. i den här videon för att du lär dig hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det huvud som vi bör förbise är att protektor kompatibel med den mobiltelefon, logiskt sett att varje mobiltelefon har skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con nuestra uña, svårare
3H Kalcit Med en kniv av koppar
4H Fluorit Med en spets av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten