3
1

Skyddsskydd för zte blade v8 pro

Ett skärmskydd kan skydda oss utan problem av en smarphones måste undvika all rubba och slå till vår skärm, men vi måste notera att också måste se ut som om den är installerad. Det kan verka enkelt,Repad ndast av andra diamanten det är väldigt svårt att händertar,och endast en stor en skärmsläckare av kvalitet kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är kärleksfulla riktigt sok Bästa rabatter i skärmsläckare I följande lista vi kommer att visa dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den zte blade v8 pro

De bästa skärmsläckarna för zte blade v8 pro

Vad är härdat glas?

Du kanske som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och transparent material och är därför ideal för att ge mer skydd åt din skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas bryter, bryter det delar i små och bitar i stället för det vanliga skärvor skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd härdat, undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest svåra och ömtåliga delen av en smartphone, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

En fråga mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De goda, de tillåter inte alltså luftbubblor eller lim som blir fläckar. i följande video för att se med egna ögon hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det undvikliga som vi kan aldrig förbise är att protektor kompatibel med den mobiltelefon, är det uppenbart att varje mobiltelefon har skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med en kniv av koppar
4H Fluorit Med ett mynt av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning såstundom med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten