2
2

Skyddsskydd för zopo speed 7 plus

Det bästa skyddet för en skärm av en smarphones måste hindra any rubba och slå till vår skärm, men också måste se ut som om vi inte har skölden på. Detta, som ser väldigt lätt ,Repad ndast av andra diamanten det är väldigt komplicerat att händertar,och endast en god en skärmsläckare med kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är kärleksfulla riktigt find all Bästa erbjudanden du har letat efter i skärmsläckare Nästa du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den zopo speed 7 plus

De bästa skärmsläckarna för zopo speed 7 plus

Vad är härdat glas?

Det är lätt som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och genomskinligt material och är därför ideal för att ge mer skydd åt smartphones skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas delar, delar det fragmenterar i små och hårda i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd , undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest svåra och ömtåliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Ett problem mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De stora, de tillåter inte alltså luftbubblor eller lim i form av fläckar. i den här videon för att du lär dig hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas rekommendera köpa?

Det undvikliga som vi kan förbise är att protektor kompatibel med den mobil, är det uppenbart att varje mobiltelefon olika skärm mått.Det finns också andra element som knapparna som förändrar tummor av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med en kniv av koppar
4H Fluorit Med en kniv av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten