1

Skyddsskydd för xiaomi redmi note 9s

Ett skärmskydd effektivt av en smarphones måste undvika any strejk till vår skärm, men vi måste notera att också måste se ut som om den inte finns där. Det kan verka lätt,Repad ndast av andra diamanten det är väldigt svårt att händertar,och endast en god en skärmsläckare av kvalitet kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon.info vi är som mycket sok all Bästa erbjudanden i skärmsläckare Nästa vi kommer att visa dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den xiaomi redmi note 9s

De bästa skärmsläckarna för xiaomi redmi note 9s

Vad är härdat glas?

Det är lätt som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och transparent material och är därför ideal för att ge extra skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas delar, fragmenterar det delar i små bitar bitar i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att placera ett glasskydd , undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Ett problem mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De goda, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller rester i form av fläckar. i den här videon för att se hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas rekommendera köpa?

Det huvud som vi förglömma förbise är att protektor kompatibel med den mobil, och det beror på att att varje mobil olika skärm mått.Det finns också andra element som knapparna som förändrar mått av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con nuestra uña, svårare
3H Kalcit Med en kniv av koppar
4H Fluorit Med ett mynt av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten