1
2

Skyddsskydd för xiaomi redmi note 9

Ett skärmskydd passar våra behov av den smarphones måste undvika any rubbning till vår skärm, men också måste se ut som om vi inte har skölden på. Detta, som ser väldigt enkel ,Repad ndast av den diamanten det är mycket komplicerat att händertar,och endast en god en skärmsläckare med kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är som mycket find Bästa erbjudanden i skärmsläckare Nästa vi kommer att visa dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den xiaomi redmi note 9

De bästa skärmsläckarna för xiaomi redmi note 9

Vad är härdat glas?

Du kanske som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och genomskinligt material och är därför ideal för att ge extra skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas delar, bryter det fragmenterar i små bitar bitar i stället för det vanliga skärvor skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att på ett glasskydd härdat, undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Ett problem mycket ofta är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De stora, de tillåter inte alltså luftbubblor eller lim i form av fläckar. i den här videon för att se hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det viktigaste som vi bör förbise är att protektor kompatibel med vår mobil, logiskt sett att varje mobiltelefon olika skärm mått.Det finns också andra element som knapparna som villkor tummor av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med en kniv av koppar
4H Fluorit Med en spets av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten