3

Skyddsskydd för xiaomi redmi note 5 pro

Ett bra skärmskydd av en smarphones måste hindra any typ av strejk till vår skärm, men också måste vara osynlig. Detta, som ser väldigt lätt ,Repad ndast av andra diamanten det är väldigt komplicerat att händertar,och endast en stor en skärmsläckare med kvalitet kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är som riktigt sok all Bästa rabatter på nätet i skärmsläckare Nästa vi kommer att visa dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den xiaomi redmi note 5 pro

De bästa skärmsläckarna för xiaomi redmi note 5 pro

Vad är härdat glas?

Det är möjligt som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och genomskinligt material och är därför ideal för att ge extra skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas fragmenterar, delar det fragmenterar i små och bitar i stället för det vanliga skärvor skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd härdat, undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en smartphone, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Ett problem mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De kvalitets, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller lim som blir fläckar. i den här videon för att du lär dig hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas rekommendera köpa?

Det viktigaste som vi bör förbise är att protektor kompatibel med den mobiltelefon, och det beror på att att varje smartphone har skärm mått.Det finns också andra element som knapparna som villkor mått av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med ett mynt av koppar
4H Fluorit Med en spets av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten