1
2

Skyddsskydd för xiaomi redmi 9at

Det bästa skyddet för skärmen av en smarphones måste undvika all typ av strejk till vår skärm, men i sin tur måste vara nästan osynlig. Detta, som ser mycket enkelt ,Repad ndast av den diamanten det är väldigt svårt att finns,och endast en stor en skärmsläckare av kvalitet kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon.info vi är kärleksfulla mycket find all Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande lista vi visar dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den xiaomi redmi 9at

De bästa skärmsläckarna för xiaomi redmi 9at

Vad är härdat glas?

Måhända som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och genomskinligt material och är därför ideal för att ge extra skydd åt din skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas bryter, bryter det fragmenterar i små bitar hårda i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att på ett glasskydd , undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

En fråga mycket ofta är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De kvalitets, de tillåter inte alltså luftbubblor eller rester som översätts till fläckar. Vi lämnar dig med en video för att se hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det undvikliga som vi kan aldrig förbise är att protektor kompatibel med den mobiltelefon, logiskt sett att varje smartphone olika skärm mått.Det finns också andra element som knapparna som villkor formen av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con nuestra uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med en kniv av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten