4

Skyddsskydd för xiaomi redmi 4

Ett skärmskydd passar våra behov av den smarphones måste undvika all rubba och slå till vår skärm, men också måste vara osynlig. Det kan verka enkelt,Repad ndast av den diamanten det är väldigt svårt att det är,och endast en stor en skärmsläckare med kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är passionerade find all Bästa erbjudanden du har letat efter i skärmsläckare Nästa vi kommer att visa dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den xiaomi redmi 4

De bästa skärmsläckarna för xiaomi redmi 4

Vad är härdat glas?

Det är mycket lätt att som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och transparent material och är därför ideal för att ge mer skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas fragmenterar, delar det delar i små och bitar i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att på ett glasskydd , undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Det problem mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De stora, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller lim som översätts till fläckar. i följande video för att du lär dig hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det undvikliga som vi förglömma förbise är att protektor kompatibel med den mobiltelefon, är det uppenbart att varje mobil har skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con nuestra uña, svårare
3H Kalcit Med en kniv av koppar
4H Fluorit Med ett mynt av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten