5
3

Skyddsskydd för xiaomi mi5c

Ett bra skärmskydd av en smarphones måste hindra all strejk till vår skärm, men i sin tur måste inte märkas. Detta, som ser väldigt enkel ,Repad ndast av den diamanten det är väldigt komplicerat att det är,och endast en god en skärmsläckare av kvalitet kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon.info vi är passionerade find all Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande lista vi visar dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den xiaomi mi5c

De bästa skärmsläckarna för xiaomi mi5c

Vad är härdat glas?

Det är mycket lätt att som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och transparent material och är därför perfekt för att ge mer skydd åt smartphones skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas bryter, bryter det fragmenterar i små och hårda i stället för det vanliga skärvor skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att placera ett glasskydd , undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Det problem det mest ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De goda, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller lim som kan bli fläckar. i den här videon för att du lär dig hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det huvud som vi förglömma förbise är att protektor kompatibel med vår mobiltelefon, logiskt sett att varje mobil olika skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med ett mynt av koppar
4H Fluorit Med en kniv av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten