2

Skyddsskydd för vivo z3i

Det bästa skyddet för en skärm av en smarphones måste att kunna undvika all typ av rubba och slå till vår skärm, men i sin tur måste vara osynlig. Detta, som ser väldigt enkelt ,Repad ndast av den diamanten det är mycket komplicerat att finns,och endast en stor en skärmsläckare med kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon.info vi är kärleksfulla mycket find all Bästa erbjudanden i skärmsläckare Nästa du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den vivo z3i

De bästa skärmsläckarna för vivo z3i

Vad är härdat glas?

Det är mycket lätt att som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och genomskinligt material och är därför perfekt för att ge mer skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas bryter, bryter det fragmenterar i små bitar hårda i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att på ett glasskydd , undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

En fråga mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De stora, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller lim i form av fläckar. Vi lämnar dig med en video för att se hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas vi bör köpa?

Det huvud som vi bör förbise är att protektor kompatibel med den mobil, logiskt sett att varje smartphone har skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med en spets av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten