1
1

Skyddsskydd för vivo y31

Ett skärmskydd godt av vår smarphones måste hindra all typ av rubba och slå till vår skärm, men också måste inte märkas. Det kan verka lätt,Repad ndast av den diamanten det är väldigt komplicerat att händertar,och endast en stor en skärmsläckare med kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är kärleksfulla mycket sok all Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande lista vi visar dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den vivo y31

De bästa skärmsläckarna för vivo y31

Vad är härdat glas?

Du kanske som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och genomskinligt material och är därför ideal för att ge mer skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas fragmenterar, bryter det fragmenterar i små bitar hårda i stället för det vanliga skärvor skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd , undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga och ömtåliga delen av en smartphone, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

En fråga mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De skyddsmedel med kvalitet, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller rester som översätts till fläckar. i följande video för att se med egna ögon hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas rekommendera köpa?

Det huvud som vi kan aldrig förbise är att protektor kompatibel med den smartphone, logiskt sett att varje smartphone olika skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med en kniv av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten