Skyddsskydd för vivo x5pro

Det bästa skyddet för en skärm av en smarphones måste att kunna undvika any strejk till vår skärm, men vi måste notera att också måste se ut som om vi inte har skölden på. Det kan verka lätt,Repad ndast av andra diamanten det är väldigt svårt att finns,och endast en god en skärmsläckare med kvalitet kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är kärleksfulla riktigt sok Bästa erbjudanden du har letat efter i skärmsläckare Nästa vi kommer att visa dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den vivo x5pro

De bästa skärmsläckarna för vivo x5pro

Vad är härdat glas?

Det är lätt som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och transparent material och är därför perfekt för att ge mer skydd åt din skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas delar, bryter det delar i små bitar bitar i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd , undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest svåra och ömtåliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Ett problem det mest ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De skyddsmedel som har kvalitet, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller lim i form av fläckar. i följande video för att du lär dig hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det undvikliga som vi bör förbise är att protektor kompatibel med den mobiltelefon, och det beror på att att varje smartphone olika skärm mått.Det finns också element som knapparna som villkor mått av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med en kniv av koppar
4H Fluorit Med ett mynt av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten