3
1

Skyddsskydd för tcl 10 se

Det bästa skyddet för en skärm av den smarphones måste hindra any rubbning till vår skärm, men också måste vara nästan osynlig. Det kan verka lätt,Repad ndast av andra diamanten det är mycket komplicerat att det är,och endast en god en skärmsläckare med kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är passionerade sok Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande lista du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den tcl 10 se

De bästa skärmsläckarna för tcl 10 se

Vad är härdat glas?

Det är lätt som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och genomskinligt material och är därför ideal för att ge extra skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas fragmenterar, fragmenterar det delar i små och hårda i stället för det vanliga skärvor skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att placera ett glasskydd härdat, undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest svåra delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Ett problem mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De kvalitets, de tillåter inte alltså luftbubblor eller rester som kan bli fläckar. Vi lämnar dig med en video för att se hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det undvikliga som vi förglömma förbise är att protektor kompatibel med vår mobil, och det beror på att att varje smartphone har skärm mått.Det finns också andra element som knapparna som förändrar tummor av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med ett mynt av koppar
4H Fluorit Med en spets av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning såstundom med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten