3

Skyddsskydd för tcl 10 pro

Det bästa skyddet för från skärmen av den smarphones måste hindra any typ av strejk till vår skärm, men också måste vara osynlig. Detta, som ser mycket enkel ,Repad ndast av den diamanten det är mycket komplicerat att finns,och endast en stor en skärmsläckare med kvalitet kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon vi är som riktigt find Bästa erbjudanden i skärmsläckare Nästa vi kommer att visa dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den tcl 10 pro

De bästa skärmsläckarna för tcl 10 pro

Vad är härdat glas?

Det är lätt som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och transparent material och är därför ideal för att ge mer skydd åt din skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas bryter, bryter det delar i små bitar bitar i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att placera ett glasskydd härdat, undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Det problem det mest ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De goda, de tillåter inte alltså luftbubblor eller rester i form av fläckar. i följande video för att du lär dig hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det undvikliga som vi kan aldrig förbise är att protektor kompatibel med vår smartphone, och det beror på att att varje mobiltelefon olika skärm mått.Det finns också andra element som knapparna som förändrar tummor av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med en kniv av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten