2
4

Skyddsskydd för sony xperia z4

Ett bra skärmskydd av den smarphones måste undvika all strejk och rubbning till vår skärm, men i sin tur måste se ut som om den är installerad. Detta, som ser mycket enkelt ,Repad ndast av den diamanten det är mycket komplicerat att händertar,och endast en god en skärmsläckare med kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är som riktigt sok all Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande lista du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den sony xperia z4

De bästa skärmsläckarna för sony xperia z4

Vad är härdat glas?

Det är lätt som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och transparent material och är därför ideal för att ge extra skydd åt smartphones skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas delar, bryter det delar i små bitar hårda i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att på ett glasskydd härdat, undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en smartphone, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Den fråga mycket ofta är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De kvalitets, de tillåter inte alltså luftbubblor eller lim som blir fläckar. i följande video för att se med egna ögon hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas vi bör köpa?

Det huvud som vi förglömma förbise är att protektor kompatibel med vår mobil, logiskt sett att varje mobiltelefon olika skärm mått.Det finns också element som knapparna som förändrar formen av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med en kniv av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten