5

Skyddsskydd för sony xperia z3

Det bästa skyddet för från skärmen av en smarphones måste att kunna undvika all typ av strejk till vår skärm, men i sin tur måste vara osynlig. Detta, som ser mycket enkelt ,Repad ndast av den diamanten det är mycket komplicerat att det är,och endast en stor en skärmsläckare med kvalitet kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon.info vi är som riktigt find all Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande klassificering du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den sony xperia z3

De bästa skärmsläckarna för sony xperia z3

Vad är härdat glas?

Du kanske som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och transparent material och är därför perfekt för att ge mer skydd åt din skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas delar, fragmenterar det delar i små och hårda i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att på ett glasskydd härdat, undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest svåra delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Ett problem mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De stora, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller lim som översätts till fläckar. i följande video för att se hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det undvikliga som vi bör förbise är att protektor kompatibel med den mobiltelefon, logiskt sett att varje mobil olika skärm mått.Det finns också element som knapparna som villkor formen av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med ett mynt av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten