3

Skyddsskydd för sony xperia z2 tablet

Ett skärmskydd effektivt av vår smarphones måste undvika all strejk till vår skärm, men vi måste notera att också måste vara osynlig. Detta, som ser väldigt enkelt ,Repad ndast av den diamanten det är mycket svårt att finns,och endast en stor en skärmsläckare med kvalitet kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon vi är som riktigt sok Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande klassificering du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den sony xperia z2 tablet

De bästa skärmsläckarna för sony xperia z2 tablet

Vad är härdat glas?

Det är möjligt som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och transparent material och är därför ideal för att ge mer skydd åt smartphones skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas delar, bryter det delar i små bitar hårda i stället för det vanliga skärvor skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd , undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

En fråga mycket ofta är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De skyddsmedel som har kvalitet, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller rester som kan bli fläckar. i följande video för att du lär dig hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas rekommendera köpa?

Det viktigaste som vi kan aldrig förbise är att protektor kompatibel med vår mobiltelefon, är det uppenbart att varje smartphone olika skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med ett mynt av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning såstundom med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten