2

Skyddsskydd för sony xperia z ultra

Ett skärmskydd av den smarphones måste undvika all typ av strejk och rubbning till vår skärm, men också måste se ut som om vi inte har skölden på. Det kan verka lätt,Repad ndast av andra diamanten det är mycket komplicerat att händertar,och endast en god en skärmsläckare av kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon vi är som mycket find all Bästa rabatter du har letat efter i skärmsläckare I följande lista du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den sony xperia z ultra

De bästa skärmsläckarna för sony xperia z ultra

Vad är härdat glas?

Det är lätt som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och genomskinligt material och är därför ideal för att ge extra skydd åt din skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas delar, bryter det delar i små bitar bitar i stället för det vanliga skärvor skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd härdat, undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest svåra delen av en smartphone, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

En fråga mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De stora, de tillåter inte alltså luftbubblor eller rester som blir fläckar. i följande video för att se med egna ögon hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det huvud som vi förglömma förbise är att protektor kompatibel med vår mobil, är det uppenbart att varje mobiltelefon har skärm mått.Det finns också element som knapparna som förändrar tummor av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con nuestra uña, svårare
3H Kalcit Med ett mynt av koppar
4H Fluorit Med ett mynt av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten