1
2

Skyddsskydd för sony xperia l1

Ett bra skärmskydd av vår smarphones måste hindra any strejk och rubbning till vår skärm, men i sin tur måste vara osynlig. Detta, som ser mycket lätt ,Repad ndast av den diamanten det är väldigt komplicerat att händertar,och endast en stor en skärmsläckare av kvalitet kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är kärleksfulla riktigt sök Bästa rabatter du har letat efter i skärmsläckare I följande lista vi visar dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den sony xperia l1

De bästa skärmsläckarna för sony xperia l1

Vad är härdat glas?

Det är mycket lätt att som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och genomskinligt material och är därför ideal för att ge extra skydd åt smartphones skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas fragmenterar, bryter det fragmenterar i små och hårda i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd , undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Den fråga mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De skyddsmedel som har kvalitet, de tillåter inte alltså luftbubblor eller rester som kan bli fläckar. i den här videon för att se med egna ögon hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det huvud som vi kan förbise är att protektor kompatibel med vår mobiltelefon, logiskt sett att varje smartphone har skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, enkelt.
2H Gips Con nuestra uña, svårare
3H Kalcit Med ett mynt av koppar
4H Fluorit Med ett mynt av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten