1
2

Skyddsskydd för sony sony xperia compact

Ett skärmskydd av vår smarphones måste att kunna undvika any typ av strejk och rubbning till vår skärm, men vi måste notera att i sin tur måste inte märkas. Detta, som ser mycket enkelt ,Repad ndast av andra diamanten det är mycket svårt att det är,och endast en god en skärmsläckare av kvalitet kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är kärleksfulla riktigt sök Bästa erbjudanden i skärmsläckare Nästa vi visar dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den sony sony xperia compact

De bästa skärmsläckarna för sony sony xperia compact

Vad är härdat glas?

Det är möjligt som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och genomskinligt material och är därför ideal för att ge mer skydd åt din skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas delar, fragmenterar det fragmenterar i små bitar bitar i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd härdat, undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Ett problem mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De kvalitets, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller rester som kan bli fläckar. Vi lämnar dig med en video för att se med egna ögon hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas rekommendera köpa?

Det huvud som vi kan förbise är att protektor kompatibel med vår mobil, och det beror på att att varje mobil har skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med en kniv av koppar
4H Fluorit Med ett mynt av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten