2
1

Skyddsskydd för samsung z2

Ett bra skärmskydd av den smarphones måste undvika all strejk till vår skärm, men också måste vara osynlig. Det kan verka lätt,Repad ndast av andra diamanten det är väldigt svårt att det är,och endast en god en skärmsläckare med kvalitet kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är kärleksfulla riktigt sok Bästa rabatter på nätet i skärmsläckare Nästa du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den samsung z2

De bästa skärmsläckarna för samsung z2

Vad är härdat glas?

Du kanske som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och genomskinligt material och är därför perfekt för att ge extra skydd åt din skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas delar, bryter det fragmenterar i små bitar hårda i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd , undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest svåra och ömtåliga delen av en smartphone, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Ett problem det mest ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De goda, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller rester som översätts till fläckar. i den här videon för att se med egna ögon hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas rekommendera köpa?

Det huvud som vi förglömma förbise är att protektor kompatibel med vår mobil, är det uppenbart att varje smartphone olika skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med en kniv av koppar
4H Fluorit Med en spets av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten