1
5

Skyddsskydd för samsung omnia pro 5 b6520

Det bästa skyddet för en skärm av den smarphones måste hindra all typ av strejk till vår skärm, men vi måste notera att också måste vara osynlig. Detta, som ser väldigt lätt ,Repad ndast av andra diamanten det är väldigt komplicerat att det är,och endast en god en skärmsläckare med kvalitet kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon.info vi är passionerade riktigt sök all Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande klassificering du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den samsung omnia pro 5 b6520

De bästa skärmsläckarna för samsung omnia pro 5 b6520

Vad är härdat glas?

Det är lätt som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och genomskinligt material och är därför ideal för att ge extra skydd åt din skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas delar, delar det fragmenterar i små bitar bitar i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att på ett glasskydd härdat, undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest svåra delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Det problem det mest ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De goda, de tillåter inte alltså luftbubblor eller rester som blir fläckar. i den här videon för att se hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det huvud som vi förglömma förbise är att protektor kompatibel med den mobil, och det beror på att att varje smartphone olika skärm mått.Det finns också element som knapparna som villkor mått av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med en kniv av koppar
4H Fluorit Med ett mynt av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning såstundom med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten