1
1

Skyddsskydd för samsung omnia 7

Det bästa skyddet för en skärm av vår smarphones måste att kunna undvika any strejk och rubbning till vår skärm, men vi måste notera att också måste se ut som om den är installerad. Det kan verka enkelt,Repad ndast av den diamanten det är väldigt svårt att händertar,och endast en god en skärmsläckare av kvalitet kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är passionerade mycket sök all Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande klassificering vi visar dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den samsung omnia 7

De bästa skärmsläckarna för samsung omnia 7

Vad är härdat glas?

Det är mycket lätt att som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och genomskinligt material och är därför perfekt för att ge extra skydd åt din skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas delar, delar det delar i små och hårda i stället för det vanliga skärvor skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att på ett glasskydd , undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga och ömtåliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Det problem mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De stora, de tillåter inte alltså luftbubblor eller rester i form av fläckar. i följande video för att se hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det viktigaste som vi kan förbise är att protektor kompatibel med den mobiltelefon, är det uppenbart att varje mobiltelefon olika skärm mått.Det finns också element som knapparna som förändrar formen av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med en spets av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten