2
3

Skyddsskydd för samsung galaxy tab a 10 1 2016

Ett skärmskydd godt av en smarphones måste att kunna undvika all typ av rubbning till vår skärm, men vi måste notera att också måste se ut som om den inte finns där. Det kan verka lätt,Repad ndast av andra diamanten det är väldigt komplicerat att det är,och endast en stor en skärmsläckare med kvalitet kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon vi är kärleksfulla mycket sök all Bästa erbjudanden i skärmsläckare Nästa du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den samsung galaxy tab a 10 1 2016

De bästa skärmsläckarna för samsung galaxy tab a 10 1 2016

Vad är härdat glas?

Du kanske som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och transparent material och är därför perfekt för att ge extra skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas delar, delar det delar i små bitar hårda i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att placera ett glasskydd , undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en smartphone, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Det problem mycket ofta är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De skyddsmedel med kvalitet, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller rester i form av fläckar. Vi lämnar dig med en video för att se hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas vi bör köpa?

Det undvikliga som vi kan förbise är att protektor kompatibel med den mobil, och det beror på att att varje smartphone har skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med en kniv av koppar
4H Fluorit Med ett mynt av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten