1

Skyddsskydd för samsung galaxy s20 ultra

Ett bra skärmskydd av den smarphones måste undvika all typ av strejk och rubbning till vår skärm, men också måste vara osynlig. Detta, som ser väldigt lätt ,Repad ndast av den diamanten det är mycket svårt att händertar,och endast en stor en skärmsläckare av kvalitet kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är kärleksfulla sök all Bästa erbjudanden i skärmsläckare Nästa vi visar dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den samsung galaxy s20 ultra

De bästa skärmsläckarna för samsung galaxy s20 ultra

Vad är härdat glas?

Det är möjligt som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och genomskinligt material och är därför ideal för att ge mer skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas fragmenterar, bryter det delar i små och hårda i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att på ett glasskydd härdat, undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Den fråga mycket ofta är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De stora, de tillåter inte alltså luftbubblor eller rester som blir fläckar. Vi lämnar dig med en video för att se hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas rekommendera köpa?

Det viktigaste som vi förglömma förbise är att protektor kompatibel med vår mobiltelefon, logiskt sett att varje mobil har skärm mått.Det finns också andra element som knapparna som förändrar formen av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med ett mynt av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning såstundom med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten