1

Skyddsskydd för samsung galaxy s2 plus

Ett bra skärmskydd av den smarphones måste hindra all rubba och slå till vår skärm, men också måste se ut som om den inte finns där. Detta, som ser mycket lätt ,Repad ndast av den diamanten det är väldigt komplicerat att det är,och endast en god en skärmsläckare med kvalitet kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon.info vi är som riktigt sök Bästa erbjudanden i skärmsläckare Nästa vi kommer att visa dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den samsung galaxy s2 plus

De bästa skärmsläckarna för samsung galaxy s2 plus

Vad är härdat glas?

Det är lätt som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och genomskinligt material och är därför ideal för att ge mer skydd åt smartphones skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas fragmenterar, fragmenterar det delar i små bitar bitar i stället för det vanliga skärvor skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att på ett glasskydd , undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest svåra delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Det problem mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De skyddsmedel som har kvalitet, de tillåter inte alltså luftbubblor eller lim i form av fläckar. i den här videon för att du lär dig hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas rekommendera köpa?

Det viktigaste som vi bör förbise är att protektor kompatibel med den smartphone, är det uppenbart att varje mobil olika skärm mått.Det finns också element som knapparna som villkor mått av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med ett mynt av koppar
4H Fluorit Med en spets av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning såstundom med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten