2
1

Skyddsskydd för samsung galaxy s10e

Det bästa skyddet för en skärm av en smarphones måste att kunna undvika any rubba och slå till vår skärm, men i sin tur måste vara osynlig. Det kan verka enkelt,Repad ndast av andra diamanten det är mycket svårt att finns,och endast en god en skärmsläckare med kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är passionerade riktigt sok Bästa rabatter i skärmsläckare I följande lista du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den samsung galaxy s10e

De bästa skärmsläckarna för samsung galaxy s10e

Vad är härdat glas?

Det är lätt som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och transparent material och är därför ideal för att ge extra skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas delar, fragmenterar det fragmenterar i små bitar hårda i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd , undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Den fråga det mest ofta är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De kvalitets, de tillåter inte alltså luftbubblor eller lim som kan bli fläckar. i följande video för att se hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas rekommendera köpa?

Det huvud som vi förglömma förbise är att protektor kompatibel med den smartphone, logiskt sett att varje mobiltelefon har skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med en kniv av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten