1
1

Skyddsskydd för samsung galaxy m30

Ett skärmskydd av vår smarphones måste att kunna undvika any typ av strejk och rubbning till vår skärm, men också måste vara nästan osynlig. Detta, som ser väldigt enkel ,Repad ndast av den diamanten det är väldigt komplicerat att händertar,och endast en god en skärmsläckare med kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon.info vi är som find Bästa rabatter på nätet i skärmsläckare I följande lista du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den samsung galaxy m30

De bästa skärmsläckarna för samsung galaxy m30

Vad är härdat glas?

Det är möjligt som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och transparent material och är därför ideal för att ge mer skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas bryter, fragmenterar det fragmenterar i små bitar bitar i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att placera ett glasskydd , undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest svåra och ömtåliga delen av en smartphone, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Ett problem det mest ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De goda, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller lim i form av fläckar. i den här videon för att du lär dig hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det viktigaste som vi bör förbise är att protektor kompatibel med vår mobiltelefon, logiskt sett att varje mobiltelefon olika skärm mått.Det finns också andra element som knapparna som förändrar formen av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med ett mynt av koppar
4H Fluorit Med ett mynt av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten