1
1

Skyddsskydd för samsung galaxy j6 plus

Ett bra skärmskydd av en smarphones måste hindra all typ av strejk och rubbning till vår skärm, men i sin tur måste inte märkas. Detta, som ser mycket lätt ,Repad ndast av den diamanten det är mycket svårt att finns,och endast en stor en skärmsläckare av kvalitet kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon vi är passionerade mycket find all Bästa erbjudanden i skärmsläckare Nästa du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den samsung galaxy j6 plus

De bästa skärmsläckarna för samsung galaxy j6 plus

Vad är härdat glas?

Måhända som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och genomskinligt material och är därför ideal för att ge mer skydd åt din skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas delar, bryter det fragmenterar i små bitar hårda i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att placera ett glasskydd härdat, undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest svåra delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Det problem det mest ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De skyddsmedel som har kvalitet, de tillåter inte alltså luftbubblor eller rester som kan bli fläckar. Vi lämnar dig med en video för att se hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det viktigaste som vi kan förbise är att protektor kompatibel med den mobiltelefon, är det uppenbart att varje mobiltelefon har skärm mått.Det finns också andra element som knapparna som villkor formen av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med en kniv av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten