1

Skyddsskydd för samsung galaxy j2 pro 2016

Ett bra skärmskydd av vår smarphones måste undvika all typ av strejk till vår skärm, men i sin tur måste se ut som om den inte finns där. Det kan verka lätt,Repad ndast av andra diamanten det är mycket svårt att det är,och endast en stor en skärmsläckare av kvalitet kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon vi är passionerade sök Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande lista du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den samsung galaxy j2 pro 2016

De bästa skärmsläckarna för samsung galaxy j2 pro 2016

Vad är härdat glas?

Det är lätt som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och genomskinligt material och är därför ideal för att ge extra skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas bryter, delar det fragmenterar i små och hårda i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd , undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Ett problem det mest ofta är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De stora, de tillåter inte alltså luftbubblor eller rester som översätts till fläckar. i den här videon för att du lär dig hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas vi bör köpa?

Det huvud som vi kan aldrig förbise är att protektor kompatibel med vår mobil, är det uppenbart att varje smartphone har skärm mått.Det finns också andra element som knapparna som förändrar formen av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med en spets av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten