1
1

Skyddsskydd för samsung galaxy j1 ace neo

Ett skärmskydd passar våra behov av vår smarphones måste att kunna undvika any rubbning till vår skärm, men vi måste notera att i sin tur måste vara nästan osynlig. Detta, som ser väldigt enkel ,Repad ndast av den diamanten det är mycket svårt att händertar,och endast en stor en skärmsläckare av kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är passionerade sok all Bästa erbjudanden i skärmsläckare Nästa du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den samsung galaxy j1 ace neo

De bästa skärmsläckarna för samsung galaxy j1 ace neo

Vad är härdat glas?

Det är möjligt som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och genomskinligt material och är därför perfekt för att ge mer skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas fragmenterar, bryter det delar i små bitar bitar i stället för det vanliga skärvor skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att placera ett glasskydd härdat, undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest svåra och ömtåliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

En fråga mycket ofta är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De skyddsmedel som har kvalitet, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller lim som kan bli fläckar. i följande video för att se hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det huvud som vi kan förbise är att protektor kompatibel med den mobiltelefon, logiskt sett att varje mobil har skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, enkelt.
2H Gips Con nuestra uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med ett mynt av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten