2
1

Skyddsskydd för samsung galaxy ace style lte

Det bästa skyddet för en skärm av vår smarphones måste hindra all typ av rubbning till vår skärm, men i sin tur måste vara nästan osynlig. Det kan verka lätt,Repad ndast av den diamanten det är mycket komplicerat att händertar,och endast en stor en skärmsläckare med kvalitet kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon.info vi är som riktigt sök all Bästa rabatter i skärmsläckare I följande lista vi kommer att visa dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den samsung galaxy ace style lte

De bästa skärmsläckarna för samsung galaxy ace style lte

Vad är härdat glas?

Det är lätt som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och genomskinligt material och är därför ideal för att ge extra skydd åt smartphones skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas delar, delar det fragmenterar i små och bitar i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att på ett glasskydd , undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga och ömtåliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Ett problem det mest ofta är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De goda, de tillåter inte alltså luftbubblor eller lim som översätts till fläckar. i följande video för att se hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det viktigaste som vi bör förbise är att protektor kompatibel med vår mobil, och det beror på att att varje mobil har skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, enkelt.
2H Gips Con nuestra uña, svårare
3H Kalcit Med ett mynt av koppar
4H Fluorit Med ett mynt av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten