2
1

Skyddsskydd för samsung galaxy ace plus

Ett bra skärmskydd av vår smarphones måste undvika any rubba och slå till vår skärm, men också måste se ut som om vi inte har skölden på. Detta, som ser mycket lätt ,Repad ndast av den diamanten det är mycket svårt att finns,och endast en god en skärmsläckare av kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon vi är kärleksfulla sök all Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande lista du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den samsung galaxy ace plus

De bästa skärmsläckarna för samsung galaxy ace plus

Vad är härdat glas?

Det är möjligt som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och transparent material och är därför ideal för att ge mer skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas fragmenterar, bryter det fragmenterar i små och bitar i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att på ett glasskydd härdat, undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest svåra och ömtåliga delen av en smartphone, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Ett problem det mest ofta är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De kvalitets, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller rester som blir fläckar. i den här videon för att se med egna ögon hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas vi bör köpa?

Det huvud som vi kan förbise är att protektor kompatibel med vår smartphone, logiskt sett att varje mobiltelefon har skärm mått.Det finns också andra element som knapparna som villkor mått av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med ett mynt av koppar
4H Fluorit Med ett mynt av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten