3

Skyddsskydd för samsung galaxy a9 pro 2019

Ett skärmskydd effektivt av en smarphones måste undvika any typ av rubbning till vår skärm, men i sin tur måste inte märkas. Det kan verka lätt,Repad ndast av andra diamanten det är mycket svårt att finns,och endast en stor en skärmsläckare av kvalitet kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är kärleksfulla riktigt sök Bästa rabatter du har letat efter i skärmsläckare Nästa vi kommer att visa dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den samsung galaxy a9 pro 2019

De bästa skärmsläckarna för samsung galaxy a9 pro 2019

Vad är härdat glas?

Det är mycket lätt att som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och transparent material och är därför perfekt för att ge mer skydd åt din skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas fragmenterar, bryter det delar i små och hårda i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att placera ett glasskydd härdat, undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest svåra delen av en smartphone, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Det problem det mest ofta är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De kvalitets, de tillåter inte alltså luftbubblor eller rester i form av fläckar. i följande video för att se hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det undvikliga som vi bör förbise är att protektor kompatibel med den mobil, är det uppenbart att varje smartphone olika skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med en kniv av koppar
4H Fluorit Med en kniv av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten