1

Skyddsskydd för samsung galaxy a8s

Ett skärmskydd godt av en smarphones måste undvika all typ av rubba och slå till vår skärm, men i sin tur måste se ut som om den inte finns där. Det kan verka enkelt,Repad ndast av andra diamanten det är mycket komplicerat att finns,och endast en god en skärmsläckare av kvalitet kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är kärleksfulla mycket sök Bästa rabatter du har letat efter i skärmsläckare Nästa vi kommer att visa dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den samsung galaxy a8s

De bästa skärmsläckarna för samsung galaxy a8s

Vad är härdat glas?

Måhända som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och transparent material och är därför perfekt för att ge mer skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas delar, fragmenterar det fragmenterar i små och bitar i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd , undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en smartphone, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

En fråga det mest ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De kvalitets, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller lim som översätts till fläckar. Vi lämnar dig med en video för att se hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas vi bör köpa?

Det viktigaste som vi bör förbise är att protektor kompatibel med vår mobiltelefon, och det beror på att att varje mobil har skärm mått.Det finns också element som knapparna som villkor tummor av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, enkelt.
2H Gips Con nuestra uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med ett mynt av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning såstundom med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten