3

Skyddsskydd för samsung champ

Ett bra skärmskydd av en smarphones måste hindra all strejk och rubbning till vår skärm, men i sin tur måste se ut som om vi inte har skölden på. Detta, som ser väldigt lätt ,Repad ndast av den diamanten det är mycket komplicerat att händertar,och endast en god en skärmsläckare av kvalitet kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är kärleksfulla riktigt sök all Bästa rabatter i skärmsläckare I följande klassificering du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den samsung champ

De bästa skärmsläckarna för samsung champ

Vad är härdat glas?

Det är mycket lätt att som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och transparent material och är därför ideal för att ge extra skydd åt smartphones skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas delar, delar det fragmenterar i små och hårda i stället för det vanliga skärvor skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd härdat, undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Ett problem det mest ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De kvalitets, de tillåter inte alltså luftbubblor eller rester i form av fläckar. i den här videon för att du lär dig hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas vi bör köpa?

Det huvud som vi bör förbise är att protektor kompatibel med den mobiltelefon, och det beror på att att varje mobil har skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med ett mynt av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten