2
3

Skyddsskydd för realme 7 pro

Ett bra skärmskydd av en smarphones måste hindra all typ av rubbning till vår skärm, men också måste se ut som om den inte finns där. Detta, som ser mycket enkelt ,Repad ndast av andra diamanten det är väldigt komplicerat att finns,och endast en stor en skärmsläckare med kvalitet kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är kärleksfulla riktigt find all Bästa erbjudanden i skärmsläckare Nästa du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den realme 7 pro

De bästa skärmsläckarna för realme 7 pro

Vad är härdat glas?

Det är lätt som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och transparent material och är därför perfekt för att ge mer skydd åt smartphones skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas bryter, fragmenterar det delar i små och hårda i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att på ett glasskydd härdat, undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

En fråga det mest ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De stora, de tillåter inte alltså luftbubblor eller rester som översätts till fläckar. i följande video för att du lär dig hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas rekommendera köpa?

Det viktigaste som vi bör förbise är att protektor kompatibel med den mobil, logiskt sett att varje smartphone olika skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med en kniv av koppar
4H Fluorit Med en kniv av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten