2
1

Skyddsskydd för oppo reno 10x zoom

Ett skärmskydd av vår smarphones måste hindra all rubba och slå till vår skärm, men i sin tur måste vara nästan osynlig. Detta, som ser mycket lätt ,Repad ndast av den diamanten det är mycket komplicerat att det är,och endast en god en skärmsläckare av kvalitet kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon.info vi är som riktigt sok all Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande klassificering vi kommer att visa dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den oppo reno 10x zoom

De bästa skärmsläckarna för oppo reno 10x zoom

Vad är härdat glas?

Du kanske som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och genomskinligt material och är därför perfekt för att ge extra skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas delar, fragmenterar det fragmenterar i små och hårda i stället för det vanliga skärvor skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att på ett glasskydd , undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest svåra och ömtåliga delen av en smartphone, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Den fråga mycket ofta är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De kvalitets, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller lim som översätts till fläckar. Vi lämnar dig med en video för att se hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det viktigaste som vi bör förbise är att protektor kompatibel med vår mobiltelefon, är det uppenbart att varje mobil olika skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med en spets av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning såstundom med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten