2
1

Skyddsskydd för oppo f7 youth

Det bästa skyddet för en skärm av en smarphones måste undvika any rubbning till vår skärm, men vi måste notera att också måste vara nästan osynlig. Det kan verka enkelt,Repad ndast av den diamanten det är mycket komplicerat att finns,och endast en stor en skärmsläckare med kvalitet kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är kärleksfulla riktigt sok Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande klassificering vi visar dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den oppo f7 youth

De bästa skärmsläckarna för oppo f7 youth

Vad är härdat glas?

Måhända som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och transparent material och är därför ideal för att ge extra skydd åt smartphones skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas fragmenterar, fragmenterar det delar i små bitar bitar i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd , undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en smartphone, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Den fråga det mest ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De kvalitets, de tillåter inte alltså luftbubblor eller lim som översätts till fläckar. i den här videon för att se hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas rekommendera köpa?

Det viktigaste som vi bör förbise är att protektor kompatibel med den mobiltelefon, logiskt sett att varje smartphone har skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med en spets av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning såstundom med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten