1

Skyddsskydd för oppo f17 pro

Det bästa skyddet för från skärmen av en smarphones måste undvika all typ av rubba och slå till vår skärm, men i sin tur måste se ut som om den är installerad. Detta, som ser väldigt enkelt ,Repad ndast av den diamanten det är mycket svårt att det är,och endast en stor en skärmsläckare med kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är som mycket sok Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande lista vi kommer att visa dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den oppo f17 pro

De bästa skärmsläckarna för oppo f17 pro

Vad är härdat glas?

Det är möjligt som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och genomskinligt material och är därför ideal för att ge extra skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas fragmenterar, delar det delar i små och hårda i stället för det vanliga skärvor skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd , undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga och ömtåliga delen av en smartphone, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

En fråga det mest ofta är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De stora, de tillåter inte alltså luftbubblor eller rester som kan bli fläckar. i följande video för att se hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas vi bör köpa?

Det huvud som vi bör förbise är att protektor kompatibel med vår mobil, logiskt sett att varje mobil olika skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con nuestra uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med en kniv av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten