2
1

Skyddsskydd för oppo a72

Det bästa skyddet för en skärm av den smarphones måste att kunna undvika any strejk till vår skärm, men i sin tur måste inte märkas. Detta, som ser väldigt enkel ,Repad ndast av den diamanten det är väldigt svårt att händertar,och endast en god en skärmsläckare av kvalitet kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är passionerade mycket sok Bästa rabatter du har letat efter i skärmsläckare I följande lista du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den oppo a72

De bästa skärmsläckarna för oppo a72

Vad är härdat glas?

Det är lätt som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och transparent material och är därför perfekt för att ge mer skydd åt din skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas bryter, delar det delar i små och bitar i stället för det vanliga skärvor skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd härdat, undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Den fråga det mest ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De goda, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller lim i form av fläckar. i följande video för att se hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det viktigaste som vi förglömma förbise är att protektor kompatibel med vår smartphone, och det beror på att att varje mobiltelefon har skärm mått.Det finns också element som knapparna som villkor tummor av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med ett mynt av koppar
4H Fluorit Med ett mynt av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten