1

Skyddsskydd för oppo a5 2020

Ett bra skärmskydd av den smarphones måste hindra all typ av rubbning till vår skärm, men vi måste notera att i sin tur måste se ut som om den inte finns där. Det kan verka enkelt,Repad ndast av den diamanten det är mycket svårt att det är,och endast en stor en skärmsläckare av kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är som sök all Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande lista vi visar dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den oppo a5 2020

De bästa skärmsläckarna för oppo a5 2020

Vad är härdat glas?

Det är lätt som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och genomskinligt material och är därför perfekt för att ge extra skydd åt smartphones skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas delar, bryter det delar i små bitar bitar i stället för det vanliga skärvor skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd , undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Det problem det mest ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De stora, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller rester i form av fläckar. Vi lämnar dig med en video för att du lär dig hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det huvud som vi kan aldrig förbise är att protektor kompatibel med vår smartphone, och det beror på att att varje mobiltelefon olika skärm mått.Det finns också andra element som knapparna som förändrar mått av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, enkelt.
2H Gips Con nuestra uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med en spets av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning såstundom med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten