1
2

Skyddsskydd för oneplus oneplus 8

Ett skärmskydd effektivt av den smarphones måste att kunna undvika any typ av strejk och rubbning till vår skärm, men vi måste notera att också måste inte märkas. Detta, som ser mycket lätt ,Repad ndast av andra diamanten det är väldigt svårt att finns,och endast en stor en skärmsläckare med kvalitet kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon.info vi är som find all Bästa erbjudanden du har letat efter i skärmsläckare Nästa du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den oneplus oneplus 8

De bästa skärmsläckarna för oneplus oneplus 8

Vad är härdat glas?

Det är lätt som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och transparent material och är därför ideal för att ge mer skydd åt din skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas bryter, bryter det fragmenterar i små och hårda i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att på ett glasskydd , undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga och ömtåliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Den fråga det mest ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De kvalitets, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller rester i form av fläckar. i följande video för att se med egna ögon hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas rekommendera köpa?

Det huvud som vi kan aldrig förbise är att protektor kompatibel med den mobil, logiskt sett att varje smartphone olika skärm mått.Det finns också element som knapparna som förändrar mått av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med ett mynt av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning såstundom med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten