5
2

Skyddsskydd för nokia c5 06

Det bästa skyddet för en skärm av vår smarphones måste att kunna undvika all rubbning till vår skärm, men vi måste notera att också måste se ut som om den inte finns där. Det kan verka lätt,Repad ndast av andra diamanten det är mycket svårt att det är,och endast en stor en skärmsläckare av kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon vi är passionerade riktigt sok all Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande klassificering du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den nokia c5 06

De bästa skärmsläckarna för nokia c5 06

Vad är härdat glas?

Det är lätt som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och transparent material och är därför ideal för att ge extra skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas fragmenterar, delar det delar i små bitar bitar i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd härdat, undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest svåra delen av en smartphone, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

En fråga mycket ofta är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De stora, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller rester som kan bli fläckar. i den här videon för att du lär dig hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det undvikliga som vi bör förbise är att protektor kompatibel med den mobil, är det uppenbart att varje mobiltelefon har skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med en kniv av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning såstundom med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten