Skyddsskydd för nokia c2 01

Ett skärmskydd kan skydda oss utan problem av den smarphones måste att kunna undvika any strejk och rubbning till vår skärm, men vi måste notera att i sin tur måste se ut som om den är installerad. Det kan verka lätt,Repad ndast av den diamanten det är mycket svårt att händertar,och endast en stor en skärmsläckare med kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är kärleksfulla sök Bästa rabatter i skärmsläckare I följande klassificering du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den nokia c2 01

De bästa skärmsläckarna för nokia c2 01

Vad är härdat glas?

Det är lätt som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och transparent material och är därför ideal för att ge mer skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas fragmenterar, bryter det delar i små bitar bitar i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att på ett glasskydd , undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga och ömtåliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Det problem det mest ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De kvalitets, de tillåter inte alltså luftbubblor eller lim som översätts till fläckar. i följande video för att se hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas vi bör köpa?

Det huvud som vi bör förbise är att protektor kompatibel med den smartphone, och det beror på att att varje mobiltelefon har skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med ett mynt av koppar
4H Fluorit Med en kniv av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten