2
4

Skyddsskydd för nokia asha 311

Ett bra skärmskydd av vår smarphones måste att kunna undvika all strejk till vår skärm, men i sin tur måste inte märkas. Det kan verka enkelt,Repad ndast av andra diamanten det är mycket svårt att det är,och endast en stor en skärmsläckare av kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon.info vi är kärleksfulla riktigt sok all Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande klassificering vi visar dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den nokia asha 311

De bästa skärmsläckarna för nokia asha 311

Vad är härdat glas?

Det är mycket lätt att som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och genomskinligt material och är därför perfekt för att ge extra skydd åt smartphones skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas bryter, fragmenterar det delar i små bitar hårda i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att på ett glasskydd härdat, undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest svåra delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Det problem mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De skyddsmedel som har kvalitet, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller rester i form av fläckar. i följande video för att se hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det undvikliga som vi kan aldrig förbise är att protektor kompatibel med vår mobiltelefon, är det uppenbart att varje mobiltelefon har skärm mått.Det finns också andra element som knapparna som förändrar tummor av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med ett mynt av koppar
4H Fluorit Med en kniv av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten