1
1

Skyddsskydd för nokia 7230 symbian

Ett skärmskydd godt av en smarphones måste hindra all strejk och rubbning till vår skärm, men vi måste notera att i sin tur måste vara osynlig. Detta, som ser mycket enkel ,Repad ndast av andra diamanten det är väldigt svårt att finns,och endast en stor en skärmsläckare av kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon vi är kärleksfulla mycket sok Bästa erbjudanden i skärmsläckare Nästa du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den nokia 7230 symbian

De bästa skärmsläckarna för nokia 7230 symbian

Vad är härdat glas?

Måhända som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och genomskinligt material och är därför ideal för att ge mer skydd åt din skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas bryter, bryter det fragmenterar i små och bitar i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att placera ett glasskydd , undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en smartphone, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Den fråga det mest ofta är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De goda, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller lim som blir fläckar. i den här videon för att se hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det viktigaste som vi bör förbise är att protektor kompatibel med vår mobil, och det beror på att att varje smartphone olika skärm mått.Det finns också element som knapparna som villkor tummor av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med en kniv av koppar
4H Fluorit Med en spets av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning såstundom med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten