1
6

Skyddsskydd för nokia 7 plus

Det bästa skyddet för skärmen av den smarphones måste hindra any rubba och slå till vår skärm, men vi måste notera att också måste vara osynlig. Det kan verka lätt,Repad ndast av den diamanten det är väldigt svårt att det är,och endast en stor en skärmsläckare av kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är som mycket sök Bästa erbjudanden i skärmsläckare Nästa vi visar dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den nokia 7 plus

De bästa skärmsläckarna för nokia 7 plus

Vad är härdat glas?

Det är lätt som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och genomskinligt material och är därför perfekt för att ge mer skydd åt smartphones skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas bryter, bryter det fragmenterar i små och hårda i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd härdat, undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Ett problem det mest ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De goda, de tillåter inte alltså luftbubblor eller rester som blir fläckar. i följande video för att se hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas vi bör köpa?

Det undvikliga som vi bör förbise är att protektor kompatibel med den smartphone, och det beror på att att varje mobil olika skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med ett mynt av koppar
4H Fluorit Med ett mynt av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning såstundom med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten