2

Skyddsskydd för nokia 3310 2017

Det bästa skyddet för en skärm av vår smarphones måste undvika all typ av rubbning till vår skärm, men vi måste notera att också måste se ut som om den är installerad. Detta, som ser mycket enkelt ,Repad ndast av den diamanten det är mycket komplicerat att det är,och endast en stor en skärmsläckare av kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon.info vi är passionerade riktigt sök all Bästa erbjudanden i skärmsläckare Nästa du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den nokia 3310 2017

De bästa skärmsläckarna för nokia 3310 2017

Vad är härdat glas?

Det är lätt som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och genomskinligt material och är därför perfekt för att ge extra skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas bryter, bryter det delar i små och bitar i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd , undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en smartphone, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Det problem det mest ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De goda, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller rester som kan bli fläckar. i den här videon för att se med egna ögon hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det viktigaste som vi kan förbise är att protektor kompatibel med den mobil, och det beror på att att varje mobiltelefon olika skärm mått.Det finns också andra element som knapparna som förändrar mått av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med en kniv av koppar
4H Fluorit Med ett mynt av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning såstundom med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten