3
1

Skyddsskydd för nokia 150 2

Ett bra skärmskydd av en smarphones måste hindra all strejk till vår skärm, men också måste se ut som om vi inte har skölden på. Det kan verka lätt,Repad ndast av den diamanten det är väldigt komplicerat att finns,och endast en stor en skärmsläckare av kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon.info vi är kärleksfulla find all Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande lista vi kommer att visa dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den nokia 150 2

De bästa skärmsläckarna för nokia 150 2

Vad är härdat glas?

Det är mycket lätt att som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och genomskinligt material och är därför ideal för att ge mer skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas fragmenterar, delar det delar i små bitar hårda i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd härdat, undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga och ömtåliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

En fråga mycket ofta är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De goda, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller rester i form av fläckar. Vi lämnar dig med en video för att du lär dig hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas vi bör köpa?

Det huvud som vi kan aldrig förbise är att protektor kompatibel med vår mobiltelefon, logiskt sett att varje smartphone olika skärm mått.Det finns också andra element som knapparna som villkor tummor av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con nuestra uña, svårare
3H Kalcit Med ett mynt av koppar
4H Fluorit Med en kniv av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten